{ "hideAfter": true, "hideGeneralNotification": false, "rotationTimer": 0, "importantNotificationList": 0 }

Muka baharu aplikasi GoPayz, alami semua dalam satu klik.

Muka baharu aplikasi GoPayz, alami semua dalam satu klik.

{ "serviceUrlSearchSuggestion": "/content/gopayz/bm/jcr:content/header.suggestions", "searchResultPagePath": "/content/gopayz/bm/search-results.html" }

Kami Meliputi Lebih Daripada Kereta Anda!

24-hour-towing-n-repair

Perkhidmatan Tundaan & Pembaikan Kecil 24 Jam

Kami akan berusaha membaiki kereta anda sekiranya berlaku kerosakan/kemalangan kecil dan menyediakan perkhidmatan tundaan jika perlu.

home-burglary-cash

Bantuan Wang Tunai Kecurian Rumah

Jika berlaku kecurian atau rompakan di rumah anda, kami akan berikan ganti rugi berdasarkan jumlah yang dinyatakan dalam jadual polisi.

handbang-n-wallet-guard

Kawalan Beg Tangan & Dompet

Anda tertinggal beg tangan atau dompet di dalam kereta dan ianya dicuri? Kami akan berikan ganti rugi sehingga jumlah yang dinyatakan dalam jadual polisi.

temporary-replacement

Kereta Ganti Sementara & Manfaat Penginapan Hotel

Kami akan memberikan anda kereta sementara dan membayar penginapan hotel sekiranya anda terlibat dalam kerosakan atau kemalangan serius lebih daripada 100km dari rumah.

full-body-paint

Perkhidmatan Cat Badan Kereta Penuh & Kos Pembersihan

Kami akan bayarkan kos perkhidmatan cat badan kereta penuh dan perbelanjaan pembersihan untuk memastikan kereta anda kelihatan baru.

flood-coverage

Perlindungan Banjir

Kereta anda ditenggelami air banjir? Kami akan bayarkan kos kerugian atau kerosakan termasuk kos pembersihan akibat banjir.

Diunderait oleh

GoInsure Logo

Lindungi Diri Anda, Dapatkan GoInsure

Semua dalam aplikasi & selesaikan dalam beberapa minit.

{ "videoComponentId": "a7JG8uys" }

Nikmati Perlindungan Motor Komprehensif sehingga RM3,000,000

Untuk tanggungjawab pihak ketiga, sebarang kehilangan atau kerosakan kenderaan sendiri akibat kemalangan, kebakaran dan kecurian.

goinsure-motor

✓   Kerugian atau Kerosakan pada Kereta anda

 

✓   Liabiliti kepada Pihak Ketiga


✓   Perkhidmatan Tundaan dan Pembaikan Kecil

 

✓   Perkhidmatan Kereta Ganti

 

✓   Bantuan Wang Tunai Kecurian Rumah

 

Standard

 

✓  Bayaran Balik Penginapan Hotel

 

ATAU

Deluxe

 

✓  Bayaran Balik Penginapan Hotel 

✓  Perkhidmatan Cat Badan Kereta Penuh

✓  Kos Pembersihan

✓  Kawalan Beg Tangan dan Dompet

✓  Perlindungan Banjir / Situasi Khas

Bagaimana Cara Memohon
Insurans Motor GoInsure?

{}

Langkah 1
Buka aplikasi GoPayz > Tekan ‘Insurans Motor’

Langkah 2
Lengkapkan borang dan tekan 'Dapatkan Sebut Harga'

Bermula Di GoPayz

Soalan Lazim

Dapatkan jawapan anda di sini. 

{ "dropdownFaqProperties": [ { "title": "Insurans Am", "value": "general-insurance", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance.html", "isGroupLabel": true, "childList": [ { "title": "GoInsure Perjalanan", "value": "goinsure-travel", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-travel.html" }, { "title": "GoInsure Motor", "value": "goinsure-motor", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-motor.html" }, { "title": "GoInsure Kemalangan Diri", "value": "goinsure-personal-accident", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-personal-accident.html" } ] }, { "title": "Pelaburan", "value": "investment", "url": "/content/gopayz/bm/financial/investment.html", "isGroupLabel": true, "childList": [ { "title": "Kekayaan", "value": "wealth", "url": "/content/gopayz/bm/financial/investment/wealth.html" } ] }, { "title": "Penukaran Wang", "value": "online-currency-exchange", "url": "/content/gopayz/bm/financial/online-currency-exchange.html", "isGroupLabel": true, "childList": [] }, { "title": "Kiriman Wang", "value": "remittance", "url": "/content/gopayz/bm/financial/remittance.html", "isGroupLabel": true, "childList": [] } ], "dropdownDefault": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-motor.html", "breadCrumbs": [] }
gp-faq
{ "siteTheme": "theme-gopayz" }

Polisi Kuki

Kami menggunakan kuki di laman ini untuk memberikan pengalaman terbaik dengan menyediakan kandungan paling relevan untuk anda. Dengan menekan 'Terima', anda bersetuju untuk menyimpan kuki di dalam peranti anda. Lihat Notis Privasi kami untuk info lanjut.