{ "hideAfter": true, "hideGeneralNotification": true, "rotationTimer": 0, "importantNotificationList": 0 }

Kami telah mengemas kini terma Perjanjian Perkhidmatan GoPayz kami. Terma yang dikemas kini akan berkuat kuasa pada 17 Mac 2023.

Kami telah mengemas kini terma Perjanjian Perkhidmatan GoPayz kami. Terma yang dikemas kini akan berkuat kuasa pada 17 Mac 2023.

{ "serviceUrlSearchSuggestion": "/content/gopayz/bm/jcr:content/header.suggestions", "searchResultPagePath": "/content/gopayz/bm/search-results.html" }

Perjalanan Selamat Dengan Perlindungan Sehingga RM2,000,000!

apply-directly-on-gopayz

Mohon Secara Terus Di GoPayz

Ianya sangat mudah dan hanya mengambil masa beberapa minit!

complete-comprehensive-coverage

Perlindungan Komprehensif Lengkap

Kami akan sentiasa melindungi anda sebelum, semasa dan selepas perjalanan! Bermaksud kami juga akan membayar untuk apa-apa perbelanjaan perubatan lanjut di rumah!

247-worldwide-emergency

Bantuan Kecemasan Seluruh Dunia 24/7

Tidak kira di mana anda pergi, kami akan sentiasa berada di samping anda!

Diunderait oleh

GoInsure Logo

Diedarkan oleh U Mobile Services Sdn. Bhd.

 

Polisi ini ditajajamin oleh Chubb Insurance Malaysia Berhad. Chubb Insurance Malaysia Berhad dilesenkan di bawah Akta Perkhidmatan Kewangan 2013 dan dikawalselia oleh Bank Negara Malaysia. U Mobile Services Sdn. Bhd. ialah ejen berdaftar Chubb Insurance Malaysia Berhad.

 

Ini adalah produk yang direka khusus dan disediakan untuk pengguna GoPayz sahaja. Dengan meneruskan perkhidmatan yang disediakan oleh U Mobile Services Sdn. Bhd., komisen yang berkenaan akan dikenakan. Untuk produk alternatif, anda boleh melawati mana-mana cawangan Chubb untuk menikmati rebat premium.

Insurans Perjalanan untuk pengembaraan anda

Anda dilindungi daripada apa-apa kerugian atau kerosakan, kematian atau kecacatan kekal akibat kemalangan ketika dalam perjalanan dengan GoInsure.

Nikmati ketenangan minda bila U melawat negara-negara ini!

Zone Kawasan Liputan
Zone 1 Australia, Bangladesh, Brunei, Cambodia, China (excluding Tibet and Mongolia), Hong Kong SAR, India, Indonesia, Japan, Korea, Laos, Macau SAR, Maldives, Myanmar, New Zealand, Pakistan, Phillippines, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam.
Zone 2 Seluruh dunia termasuk Zon 1 (tidak termasuk US, Canada, Middle East, Nepal, Tibet, Mongolia & Cuba)
Zone 3 Seluruh dunia (tidak termasuk Cuba)
Domestik Di dalam Malaysia dan perjalanan lebih daripada 50km dari tempat kediaman.

Bagaimana Cara Memohon
Insurans Perjalanan GoInsure?

{}

Langkah 1
Buka aplikasi GoPayz > Tekan ‘Insurans Perjalanan’

Langkah 2
Lengkapkan borang dan tekan 'Dapatkan Sebut Harga'

Bermula di GoPayz

Soalan Lazim

Dapatkan jawapan anda di sini. 

{ "dropdownFaqProperties": [ { "title": "Insurans Am", "value": "general-insurance", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance.html", "isGroupLabel": true, "childList": [ { "title": "Insurans Motor", "value": "goinsure-motor", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-motor.html" }, { "title": "GoInsure Perjalanan", "value": "goinsure-travel", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-travel.html" }, { "title": "Insurans Motor", "value": "motor-insurance", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/motor-insurance.html" }, { "title": "GoInsure Kemalangan Diri", "value": "goinsure-personal-accident", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-personal-accident.html" }, { "title": "Insurans Motosikal", "value": "motorcycle-insurance", "url": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/motorcycle-insurance.html" } ] }, { "title": "Pelaburan", "value": "investment", "url": "/content/gopayz/bm/financial/investment.html", "isGroupLabel": true, "childList": [ { "title": "Kekayaan", "value": "wealth", "url": "/content/gopayz/bm/financial/investment/wealth.html" } ] }, { "title": "Penukaran Wang", "value": "online-currency-exchange", "url": "/content/gopayz/bm/financial/online-currency-exchange.html", "isGroupLabel": true, "childList": [] }, { "title": "Kiriman Wang", "value": "remittance", "url": "/content/gopayz/bm/financial/remittance.html", "isGroupLabel": true, "childList": [] } ], "dropdownDefault": "/content/gopayz/bm/financial/general-insurance/goinsure-travel.html", "breadCrumbs": [] }
gp-faq
{ "siteTheme": "theme-gopayz" }

Polisi Kuki

Kami menggunakan kuki di laman ini untuk memberikan pengalaman terbaik dengan menyediakan kandungan paling relevan untuk anda. Dengan menekan 'Terima', anda bersetuju untuk menyimpan kuki di dalam peranti anda. Lihat Notis Privasi kami untuk info lanjut.